Børn

Legetøj og praktisk udetøj til børn

Ja de kære børn har vi skam også tænkt på. I den praktiske ende har vi påklædning til børnene. Det er tøj der kan tåle både at de leger i det og hjælper til med mindre opgaver. Du finder hos os både regntøj, gummistøvler og arbejdstøj til børnene. I den mere underholdende ”afdeling” har vi legetøj til såvel udendørs som indendørs leg.

I legeredskaber finder du bl.a. redskaber til sandkassen, vores populære Jungle Gym Cubby legetårn og trampolin som du kan få leveret inkl. sikkerhedsnet. Til de lidt mindre børn gør Rolly Toys pedaltraktor lykke. Rolly Toys traktorerne har originale maskiner fra John Deere, Massey Ferguson, Fendt m.fl. som forelæg. Foruden kan der købes forskelligt tilbehør som fastholder og udvider legen.

Når vejret ikke er til udendørs leg, så kan børnene lege med enten Bruder eller Siku legetøj. Begge mærker er garanter for legetøj i høj kvalitet, med originale maskiner som forelæg og en høj detaljeringsgrad. Der er mulighed for at købe forskellige anhængere og andet tilbehør som kan holde legen i live over lang tid.