0 varer Fragtfrit over 2.500,-

Se kurv Gå til kassen

Se kurv

Mark

Ud i marken

Bor du på en gård, har du helt sikkert også en mark eller to, der skal passes og plejes. Uanset om du har dyrehold, er planteavler eller har et par heste i folden, så er der året rundt masser at gøre i marken. Hos P. Lindberg finder du både alt i plovgods og sliddele, når jorden skal vendes, ligesom du finder et stort udvalg af traktor redskaber og andet udstyr, som f.eks. en ny slagleklipper / brakpudser, palleløfter, siloklo, balletang og mange andre traktor redskaber.

Vi har 160 års erfaring i at levere de bedste produkter og den bedste service til landmanden i Danmark. Hos os kan du være sikker på, at kvaliteten på dit plovgods er i orden; at din slagleklipper er både billig og effektiv, og at servicen ikke fejler noget. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service: Vi ved, at din bedrift er afhængig af at tingene virker hver dag, og også i morgen.

Mangler du råd og vejledning er vi aldrig længere væk end et telefonopkald, eller en e-mail. Ring til vores salgsafdeling på alle hverdage, 8-16, på 7021 2626, eller send din e-mail til salg@p-lindberg.dk