0 varer Fragtfrit over 2.500,-

Se kurv Gå til kassen

Se kurv

Have og Skov

Skov og have

En tur i skoven eller en dag i haven - det bliver ikke meget bedre, synes vi. At være udenfor i den friske luft kan være som en lille vitaminindsprøjtning, også på en kølig forårsdag i april. Vi kender fornemmelsen af, at det kribler i fingrene for at komme i gang med både havearbejde, træfældning og brændekløvning. Mangler du en gedigen brændekløver, en pris billig motorsav, eller en ny buskrydder, så har vi et meget stort og gennemtestet program indenfor have & park maskiner og udstyr. Og vi har selvfølgelig reservedele til alle vores maskiner, samt eget værksted og en teknisk afdeling, der kan bistå med råd og vejledning, når du har brug for det.

Vi køber en brændekløver eller en motorsav ind på nøjagtigt samme måde som med alt andet: Vi går efter den gode kvalitet, den gode pris, og så skal grejet kunne holde til at blive brugt - hver dag, og over en årrække. Derfor tester vi alle maskiner selv, før vi sælger dem til dig. Derfor har vi også reservedele på lager til alle maskiner, hvis uheldet skulle være ude. Og derfor kan du regne med, at hvis du køber en buskrydder, en motorsav eller en brændekløver hos os, så har du gjort et godt køb.

P. Lindberg har leveret varer til det danske landbrug i 160 år, og det har vi tænkt os at fortsætte med - kontakt vores tekniske afdeling på 7696 2326, hvis du har spørgsmål, eller mangler vejledning eller en reservedel - vi hjælper gerne.