0 varer Fragtfrit over 2.500,-

Se kurv Gå til kassen

Se kurv

Haveredskaber

Mangler du haveredskaber?

Det rette redskab kan gøre en verden til forskel også i haven. Arbejdet er både nemmere og det er mere tilfredsstillende at anvende de rigtige haveredskaber til opgaven. Hos os finder du en bred vifte af haveredskaber til dit havearbejde.

Til beskæring har vi et bredt udvalg af beskærersakse og knive. Et havegreb er et af de haveredskaber man dårligt kan undvære, når der skal arbejdes i jorden. Uanset om du skal grave, have spredt gødning eller høste kartofler, så har vi grebet til dig. Ukrudtet i bedene kan du løsne med et lugejern, så er det nemt at rive sammen bagefter. Læs affaldet op på trillebøren og kør det på kompostbunken eller op i traileren. Med en god skovl eller spade kan du nemt klare gravearbejdet. Man skal feje for sin egen dør... Eller i hvert fald skal fliserne og indkørslen fejes, når man er færdig med at klippe, grave, kultivere osv. Måske trænger du til en ny kost? Og når du er færdig efter en lang dag i haven, og vil pakke dine haveredskaber væk igen, så er ophæng til dine haveredskaber en stor hjælp, hvis der er rod i redskabsskuret.

Gode handsker skåner hænderne ved almindeligt havearbejde, og børnene kan sagtens hjælpe til - vi har nemlig også børnehandsker. Skal du i gang med at lægge fliser/sten til indkørsel eller terrasse, så pas på dine hænder med f.eks. et par montagehandsker. I det hele taget skal du passe på dig selv, når du er i haven -  enhver der har sprøjtet myregift eller ukrudtsmiddel over større arealer, med beholderen monteret på skulderrem, ved hvor øm man kan være, når man er færdig. Slip for skuldersmerter med en rygsprøjte.

Fandt du de haveredskaber du søgte? Ellers hører vi gerne fra dig.