Ulvesikring

Der er for alvor kommet en ny trussel til Danmark; Ulven. Hos P. Lindberg har vi samlet vigtig information og de rette produkter, så du kan stole på at dine dyr er i sikkerhed, når ulven er sulten.

Ulvenettet der holder ulven væk

Hos P. Lindberg har vi den færdige løsning til dig, som ønsker at sikre dine dyr imod ulven.
Med ni tværgående, strømførende tråde, der kan tilsluttes dit eget hegnsapparat, sikrer du at ulven ikke trænger igennem dit hegn.
Ifølge Miljøstyrelsen, er elektriske tråde som supplement til nethegn den mest effektive kombination til at holde ulven på afstand.
Hvis du ønsker at synliggøre dit hegn yderligere, skal du have fat i vores blå/hvide signalbånd, som sættes fast på pælene. De blå og hvide farver er nogle af de farver, rovdyr som ulve ser bedst.
De galvaniserede dobbeltspyd i enden af plastikpælene, gør nettet ekstra stabilt, og nemt at sætte op.


Se produkterne her

Ønsker du at tilkøbe elektriske tråde eller hegnsapparater til dit i forvejen eksisterende hegn, kan du se vores brede udvalg her:

Bånd, tråd og reb


Hegnsapparater

Tilskud til ulvesikring

Hvis du holder små husdyr som geder og får, og befinder dig på et af de to udpegede ulveområder i Danmark, kan du søge om tilskud til at opgradere eksisterende hegn, så de bliver ulvesikrede. Dette skal du gøre hos miljøstyrelsen. Det er også miljøstyrelsen, der vurderer om kravene er opfyldt korrekt.


Læs mere her: Tilskud til ulvesikring af hegn i to områder (mst.dk)