0 varer Fragtfrit over 2.500,-

Se kurv Gå til kassen

Se kurv

Børn

Børn er en gave ...

Men børn koster også mange penge - Det har du sikkert tænkt mange gange, når du har været på jagt efter noget nyt billigt legetøj til børnene.

Og du er nok vant til at kigge efter billigt legetøj til børn, eller gå efter de gode tilbud på støvler og tøj. Heldigvis for dig kan du hos P. Lindberg spare masser af penge, når du køber tøj, støvler eller legetøj til dine børn. Og uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos os finder du et kæmpe udvalg fra kendte mærker som Bruder, Rolly Toys, Siku og Universal Hobbies, og en pedaltraktor eller en John Deere traktor fra Bruder kan sagtens gå i arv fra barn til barn. Så billigt legetøj til børn er ikke nødvendigvis den bedste investering - går du efter den gode kvalitet, har du legetøj, der holder i mange år uden at gå i stykker.

Det er også her på siderne du finder en ny trampolin, eller junior haveredskaber, så dine børn kan hjælpe til i haven. Du finder også billigt arbejdstøj til børnene, handsker og gummistøvler her på siderne - hele programmet er nøje udvalgt, og kvaliteten er i top.

Handler du hos P. Lindberg finder du altid:

  • Legetøj fra kendte mærker som Bruder og Rolly Toys - et super alternativ til billigt legetøj til børn
  • Støvler og arbejdstøj til børn i en super kvalitet og til en god pris
  • Trampoliner, legetårne og junior haveredskaber til dine børn

Og vi leverer det hele lige til døren - nemmere bliver det ikke. Bestiller du inden kl 11:00, har du dine varer dagen efter, på hverdage.