0 varer Fragtfrit over 1.000,-

Se kurv Gå til kassen

Se kurv

Køkken


Vi har alt i husholdningsartikler

Uanset om du mangler kaffe, kakao café latte har vi dig dækket ind. Naturligvis har vi også kaffefiltre og plastikkrus, samt en ny kaffemaskine hvis den gamle trænger til at blive skiftet ud.

Vi fører også poser i alle afskygninger, så uanset om det er fryseposer, affaldsposer eller affaldssække er du landet på den rette side.

Er dine batterier flade? Så få strøm på igen hos P. Lindberg hvor vi fører både AA, AAA, D og 9V batterier. Skal batterierne skiftes for tit, så overvej at købe en oplader hos os. De genopladelige batterier kan du købe ved samme lejlighed.

Køkkenet skal holdes rent ellers kan det ende med… ja det behøver vi vist ikke at sige. Til det formål finder du hos os køkkenrulle, klude, viskestykker, natursæbe, opvaskemiddel, opvaskebørste, grill-/ovnrens, skuresvampe, opvasketabs, afspænding… ja vi kunne blive ved.

Det er blevet meget moderne at lave frugt- og grøntsagsjuice.  Vi har også en Philips saftpresser i programmet. Påfyldningsrøret er så stort at du næsten ikke behøver skærer frugten i stykker inden du går i gang.  Er du mere til gammeldags saftkogning så finder du hos os også en saftkoger der kan rumme 8 liter.