0 varer Fragtfrit over 1.000,-

Se kurv Gå til kassen

Se kurv

Kontor

Tips til hjemmekontoret

Et hjemmekontor har flere fordele: fleksibilitet ift. hvornår man har fri eller er på arbejde, man er tæt på familien og man kan få ordnet lidt praktisk/husligt i en pause. Men det kan også nemt blive for meget pause/fritid og for lidt reelt arbejde. Vi har samlet nogle tips til dig der har hjemmekontor/hjemmearbejdsplads.

Sørg for at dagen (og gerne hele ugen) er planlagt. Det er langt nemmere at få gjort opgaverne færdige hvis du på forhånd har planlagt hvad det er du skal nå. Sørg for at arbejdsplanen er realistisk ellers risikere du at føle det som en fiasko, når du må erkende at du ikke har nået alle opgaver.
Sørg for at kontoret ikke roder. Det er nemmere at koncentrere sig om arbejdet hvis det hele ikke flyder og der er papirbunker og gamle kaffekopper. Få papirerne ordnet i brevordnere og plastiklommer. Du har minimeret dit rod og det er nemmere at finde papirerne igen hvis det bliver nødvendigt.
Hold en pause. Beløn dig selv med pauser enten med faste intervaller eller på mindre inspirerende arbejdsdage efter særligt krævende opgaver.  Pausen kan bruges til avislæsning, kaffepause eller få noteret ideer på en A4 blok.
Planlæg dine aftaler. Når folk ved at man er hjemme kan det være fristende at kigge ind til en kop kaffe. Det kan desværre nemt tage overhånd og du får ikke nået dine opgaver. Man kan sagtens forklare venner, familie og bekendte at de helst skal træffe en aftale da man jo faktisk er på arbejde.
Vi håber disse tips hjælper dig til mere effektivitet i hjemmekontoret. Hos P. Lindberg finder du et stort udvalg i kontorartikler. Vi har alt lige fra kopipapir og kuglepen til brevordner og plastiklommer.