Et skift til højtydende LED-armaturer giver, udover store fordele lysmæssigt, også klart lavere driftsomkostninger i ellers omkostningskrævende miljøer.

LED-armaturer giver også andre store fordele. For dig med produktionsdyr kan forbedret omgivende lys bidrage til øget vækst og lavere omkostninger. LED armaturerne Minsk og Doha egner sig rigtig godt til stalde, da de giver et klarere lys, som er gavnligt for både dyr og mennesker. Alle armaturer kan også med fordel anvendes i andre lokaler og bygninger, som f.eks. maskin- og lagerhaller. Sammenfattende for armaturmodellerne er belysning af god kvalitet med lavt energiforbrug.

I P. Lindbergs sortiment er alle LED-armaturer D-klassificeret og fås i forskellige modeller og varianter for at tilbyde et bredt udvalg til dine forhold, krav og ønsker.
LED-modellerne Doha, Kerbl, Minsk og en række andre modeller har 5 års leverandørgaranti, som er vist på hvert enkelt produkt.

Kontakt os på salg@p-lindberg eller telefon 70 21 26 26 hvis du har brug for hjælp

Hjælp til lysberegning

Det kan være svært selv at vurdere, hvilken type LED-armatur der passer bedst til dine forhold. Hos P. Lindberg hjælper vi dig gerne med at anbefale, hvilken variant der passer dig bedst. Med hjælp fra vores leverandør kan vi få hjælp til lysberegninger til dine rum, som tager udgangspunkt i dine behov for netop din virksomhed.


Ud fra disse kan du få hjælp til at vælge hvilken model og styrke på armaturet og hvilken placering der bedst matcher dine ønsker.

 

Notebook

Vi har også en lang række andre LED-armaturer og lyskilder, som du kan finde her