ATV

ATV - All Terrain Vehicles

Hos P. Lindberg elsker vi maskiner. Det har vi altid gjort, og vi holder aldrig op med det. Der er bare noget med følelesen af at have fart på. Noget med lugten af olie, benzin og diesel. Noget med lyden af en motor. Noget med synet af udstyr og stafferinger.

Vi har solgt ATV i godt 15 år, og har derfor meget stor erfaring på området. Hos os køber du ikke kun en ATV - du køber også råd og vejledning, service eftersyn på eget værksted, et komplet reservedelsprogram til samtlige ATV modeller, og mulighed for at få en lang række tilbehør til din ATV, som gør din maskine til et uundværligt arbejdsredskab. Vi har ATV modeller til alle formål og til alle aldersgrupper - helt fra en 50cc til sønnike til en 700cc til farmand. Der er en ATV til dig, der vil ud over stepperne, og der er også en ATV til dig, der vil have en arbejdshest med masser af trækkraft. Sæt en sneskraber eller en kurv på foran, eller spænd en trailer, en gårdrive, en mosfjerner, en brakpudser eller en sprøjte på bagefter, og du har en utrolig maskine, der klarer de fleste opgaver. Vi har også UTV til dig, der gerne vil have et lad på vognen, så du kan bruge den på jagt eller i marken.

Er du i nærheden, så kig forbi - du har altid mulighed for at få en gratis prøvetur på vores ATV og UTV modeller, inden du beslutter dig for, hvilken en det skal være. Har du spørgsmål omkring ATV eller UTV, så ring til vores tekniske afdeling på 7696 2326 - de hjælper gerne med både råd og vejledning, og lige den reservedel du står og mangler.