Elartikler

Elartikler

Skal der laves el i huset, mangler du LED pærer eller er der røget en sikring? Så tag et kig hos, vi har det du lige står og mangler.

Kabler og ledninger
Uanset hvad der skal strøm til så finder du det rette kabel eller den rigtige ledning hos. Vi har forlængerledninger med udtag i faste mål, ledning på tromle, kabeltromler m/u jord, muffer, kabelsko, installationskabel til nedgravning ligesom vi også har en armeret model. Har du brug for at teste om der er ”hul igennem” så har vi også både strømtester og multimeter.

Kontakter
Vores sortiment indeholder kontakter og stik i mange variationer. Der er kontakter til såvel indendørs som udendørs brug, stikpropper med 7 og 13 pol og stikdåser med 1,7 eller 13 pol. Det er også her du finder tænd sluk ur (døgnur).

LED
LED lys er blevet meget populært over kort tid, og det er nemt at forstå hvorfor. LED pærerne bruger væsentligt mindre strøm end glødepærer og har en lang levetid. En anden fordel ved LED lys er at lyskilden ikke bliver varm, så man undgår også at kunne brænde sig på en LED lampe. Hos P. Lindberg har vi LED arbejdslamper til mange forskellige gør det selv projekter, ligesom vi også har LED pærer og lysstofrør til den almindelige husholdning.

Lygter og lamper
Skal man arbejde i mørke eller rum med svag belysning, så skal man have en ordentlig arbejdslampe. Hvad enten du skal arbejde ude eller inde, så tag et kig på vores udvalg. Her finder du helt sikkert en lampe der kan kaste lys over dit arbejdsområde. Du finder både 12V arbejdslamper, halogenlamper og natriumlamper. Er du mere til LED lamper, har vi også et solidt udvalg i den kategori.

Pærer
Typisk! Pæren springer når man mindst har brug for det og man oftest ikke har en reservepære hjemme. Så er det godt du handler hos os. Vi får hurtigt dine pærer eller lysstofrør afsendt så du kan komme videre med dit arbejde. Er det lygten på bilen der er røget, så kan vi også hjælpe her.

Sikringer
Ligesom med pærer der springer, så har sikringer det også med at springe på et ubelejligt tidspunkt. Vil du undgå den slags overraskelser i fremtiden, så er det en godt ide med nogle sikringer i reserve. Så du kan både købe ind til sikringerne i huset og til bilen hos os.