Værksted

Er værkstedet fuldt ekviperet? 

Ellers kan vi hjælpe dig med at få indrettet værkstedet efter dit hoved.

Arbejder du med biler så kan vi tilbyde flere typer redskab for at få bilen op i arbejdshøjde. Det kan være en regulær autolift, en donkraft eller flaskedonkraft. Skal du bugsere rundt med f.eks. en motor eller andre tunge dele så vil en kædetalje lette arbejdet.

Sikkerheden skal naturligvis være i orden, og vi kan hjælpe dig med at sikre dig ved stort set alle arbejdsopgaver. For at beskytte øjnene har vi sikkerhedsbriller, svejsemasker og helmasker. Skulle uheldet være ude og øjnene skal skylles, finder du hos os også en øjenskyllestation.

Er lydniveauet tæt på smertegrænsen eller er der bare meget vedvarende støj, så er det med at få høreværnet på. Om det ”bare” skal være lyddæmpning eller du vil have musik i ørerne under arbejdet er op til dig. Du kan også få høreværn med bluetooth, så du kan tage telefonen mens du arbejder. Husk at selv om man ikke oplever støjen generende, så er selv et relativt lavt lydtryk skadeligt over længere tid. Arbejdstilsynet påpeger at ”vedvarende støjbelastning på 85 db indebærer risiko for alvorlige høreskader”. For at illustrere lydniveauet så vil en bil i fart på ca. 5 m afstand støje med 90 db, mens almindelig musik ligger omkring 80 db. Så vent ikke med at købe høreværn før du føler dig generet af støj.

Om det drejer sig om smørelse eller brændstof så har vi et bredt program til dig. Vi har flere typer fedtsprøjter og fedtpistoler, og naturligvis også fedtpatroner. Du kan også finde dieselpumper, dieseltrolley eller benzintrolley i sortimentet.

Til dig der skal op i højden så har vi både stiger og stillads. Skal man arbejde på taget så tag et kig på vores udvalg i tagstiger. De findes i 4,5 og 6 m – husk også tagbøjlen.

I de kolde måneder vil man gerne have det lidt lunt i værkstedet. Kolde fingre er ikke nemme at arbejde med. En varmeblæser får nemt hævet temperaturen, så du bedre kan få noget fra hånden i værkstedet. Vi har både blæsere til moderat isolerede værksteder og helt op til blæsere i industristyrke. Så du behøver absolut ikke fryse under arbejdet.