Havearbejde

De rigtige redskaber gør dit havearbejde til en leg

Det er med havearbejde som med så mange andre ting - de rigtige redskaber og maskiner er det halve arbejde. Uanset om du skal i gang med at anlægge have, arbejde på din græsplæne, bygge et drivhus eller noget helt andet, kan du finde både haveredskaber og havemaskiner til din opgave hos P. Lindberg. Vi har været leverandør til dansk landbrug siden 1855, og har derfor en stor viden og erfaring omkring blandt andet dyrkning af afgrøder. Den erfaring mener vi kan komme dig til gode, også selvom du er privat og opererer på en lidt mindre skala end den professionelle landmand.

Mange af vores havemaskiner er indkøbt med den professionelle i tankerne. Her stilles der høje krav til maskinerne da de bruges oftere og i længere tid af gangen. Det betyder blandt andet at motorens størrelse, holdbarhed og reservedelsudvalget skal være i top. Henover de sidste par år er efterspørgslen på eksempelvis en billig motorsav eller en billig buskrydder til privat havearbejde steget drastisk. Fordi vi køber ind i store mængder direkte fra fabrikken kan P. Lindberg sagtens være med både på pris, kvalitet og udvalg, når det handler om maskiner til privat havearbejde.

Udover de gængse redskaber til havearbejdet, finder du også lidt til hygge i haven, fuglene i haven samt legeredskaber til de mindste i huset. I disse kategorier finder du nogle af vores mest populære varer, som blandt andet et billigt partytelt eller en firkantet trampolin.