Havemaskiner

Billige havemaskiner til alle formål

Til havens mange opgaver hører der mange forskellige havemaskiner.

Til rydning af græs og mindre buskads er en buskrydder et uundværligt redskab. Vi har et bredt udvalg lige fra den solide basismodel til modellen der fungerer som multiredskab. Har du et større areal at dække, har vi modeller op til 52cc motor. Vores buskrydder med 41,5cc leveres med rygsæk til motoren for øget komfort.

Hækkeklipper - det er også en havemaskine, de fleste har brug for. I denne kategori finder du også flishugger og topsav.

Er din plæne mere mos end græs? Med en mosfjerner monteret på ATV’en eller havetraktoren er det nemt at fjerne mos, og du slipper for at bruge kemikalier. I denne kategori finder du også havefræser og brakpudser.

Skal der saves brænde til pejsen eller tyndes ud i haven, så vil du sætte pris på en god motorsav. Vi har både elkædesave og benzindrevne motorsave. Økser og kiler er også at finde i denne kategori.

Har du købt dine havemaskiner hos P. Lindberg, så kan vi også hjælpe, hvis du skulle mangle reservedele så som kilerem til flishugger eller et nyt sværd til motorsaven.