Flishuggere og hækkeklippere

Med en flishugger bliver livet lettere

OK det er måske lidt en overdrivelse, men en flishugger vil helt sikkert spare dig både tid og penge.

Du kender det – man er endelig færdig med havearbejdet, som har resulteret i en bunke affald. Har du ikke selv en bil med anhængertræk, skal du først låne en, dernæst skal du også låne eller leje en trailer. Når alt affaldet er læsset på traileren, skal du på genbrugspladsen, hvor resten af byen holder i kø for at komme af med deres affald. Så skal du læsse affaldet af i de rigtige containere, og du har naturligvis sorteret det hjemmefra...

Hele denne øvelse kan du blive foruden med din egen flishugger. Når du laver dit eget flis, har det også den fordel, at du slipper for at købe det i dyre domme i byggemarkedet. Vi behøver vel ikke minde dig om, at flis er godt til at holde ukrudtet nede i dine bede? Så en flishugger er absolut ren win-win.

Vi fører to modeller begge med elstart:

Flishugger 13  HK - med to indføringstragte, en til smågrene og hækafklip op til 1-1,5 cm i diameter og en til større grene op til 8 cm i diameter.

Flishugger 15 HK - udstyret med tromle der selv trækker materialet ind, kan håndtere grene og mindre juletræer op til 8,5 cm i diameter

Når hækken er klippet så har man temmelig meget affald, så der vil man sætte ekstra pris på sin flishugger. Mangler du en god og billig hækkeklipper? Så se vores hækkeklipper med 22,5 cc motor. Den har vendbart håndtag og dobbelt skær, så med denne hækkeklipper kan du klippe enhver hæk.