Motorsave

Vælg den rigtige motorsav til dit behov

Skal købet af en motorsav ikke blive til ærgrelse men glæde i stedet for, så er det værd at vurdere hvilket behov du har. Har du store træer, nytter det jo ikke, at du køber en motorsav med et sværd som kun kan klare små grene. Omvendt bliver det tungt at arbejde med en motorsav med sværd beregnet til store træer, hvis du kun har små træer eller større buske.

Vi har en motorsav til såvel nybegyndere som til de mere garvede gør det selv folk.

Til det lette havearbejde anbefaler vi vores elkædesav med 405 mm sværd. Den lette vægt og den stærke motor gør den nem at arbejde med i længere tid, uden at man bliver træt i arme og håndled. Denne vil være en god motorsav for nybegyndere.

Vil du være fri for ledninger og er på udkig efter en motorsav med flere kræfter, så vil vores 45 cc motorsav være et godt valg. Det er en god allround sav til såvel fældning som opskæring.

Til den garvede gør det selv mand og erfarne motorsavsbruger har vi vores 62 cc motorsav – man kunne næsten kalde den for en kædesav. Den klarer alle opgaver og du løber ikke tør for kræfter.

For at din motorsav holder længst muligt, er det en god idé at efterse den mindst en gang om året. Der kan nemt samle sig savsmuld og andet skidt under skjoldet, det fjernes nemmest med en gammel tandbørste. Kæden skal naturligvis være skarp for at du får mest muligt ud af din motorsav. Er kæden blevet sløv slibes den med en kædesavsfil, har du været så uheldig at ramme et søm eller kan kæden ikke renses, er du nødt til at skifte kæden ud.