Koste

Fejekost? Gadekost? Støvkost? Skidtet får ikke en chance…

Vi har koste til såvel indendørs som udendørs brug. Så du vil altid være godt bevæbnet til at tage kampen op mod skidt og snavs.

Køkkengulvet kan også få en omgang. Enten med en fejekost eller om nødvendig kan du ty til gulvskrubben. Er det i småtingsafdelingen så er det nogen gange nemmere at tage det med kost og fejebakke fremfor at skulle hente støvsugeren frem. En værkstedskost gør det nemt at samle affaldet i en bunke inden det fejes op og ender i skraldespanden. Vi fører både værkstedskoste med bløde børster og værkstedskoste med stive børster i forskellige størrelser.

Til jord og skidt i haven/indkørslen skal der en god stiv gadekost til. Med den rette fejeteknik skubber de stive børste nemmere skidtet og sparer dig dermed kræfter. Om det skal være en rød gadekost eller en brun gadekost er op til dig. Er skidtet umuligt at fjerne med gadekosten, så skal en stålkost nok få bugt med det. Har fuglene ”beskudt” dine solceller, så er en solcellekost eller solcellebørste redskabet til at få dem rene igen. Er arealet du skal holde rent mere end en fejekost kan overkomme? Så tag et kig på vores fejemaskine. Er du allerede den lykkelige ejer af en fejemaskine så har vi også ekstra koste til fejemaskinen.