Rygsprøjter

Rygsprøjter – når det skal være lidt nemmere

Har du sprøjtet for grønne belægninger på taget eller sprøjtet myregift over større arealer, så ved du sikkert alt om besværet med en skulderpumpe eller ømhed i skulderen. Med en rygsprøjte bliver det noget nemmere da den er mere handy når man står på stigen og mere bekvem ved længerevarende opgaver.

Hos P. Lindberg har vi rygsprøjter i flere varianter og prisklasser.

  • Er du træt af skulderremmen, men ikke har behov for en batteridrevet sprøjte så er vores 16 liters rygsprøjte et godt sted at starte. Den leveres med messinglanse og har kemikalieresistente pakninger.  Du kan selv vælge om pumpehåndtaget skal monteres i højre eller venstre side.  
  • Vil du også slippe for håndpumpen, så har vi en 16 liters motorrygsprøjte. Ikke nok med at den kan bæres på ryggen, så leveres den også med trolley så du selv kan vælge hvad der passer bedst til den enkelte opgave. Sprøjten har justerbart tryk fra 2,0 til 4,5 bar og leveres med luksusmessinglanse samt 230 V batterilader.
  • Til den professionelle eller dig der absolut ikke vil gå ned på udstyret er Serena H6 motorrygsprøjte det rigtige valg. Den har et tryk på 3,6 bar og har en arbejdstid på ca. 3 timer pr. opladning. Hvis du skal anvende sprøjten kontinuerligt over længere tid anbefaler vi at tilkøbe et ekstra batteri.