Partytelte

Partytelt – så festen ikke spoleres af regn

Det danske sommervejr kan mildest talt være temmelig lunefuldt. Solen kan skinne fra en skyfri himmel om morgenen og om aftenen kan det ”stå ned i stænger”. Skal man holde sommerfest eller større arrangementer som f.eks. bryllup eller barnedåb, vil man nødig se festen gå i vasken pga. regnvejr. Med et partytelt er du garderet mod vejret.

Hos P. Lindberg har vi et lille, men godt, udvalg i partytelte. Til de mindre fester har vi Partytelt 5x8 m. Teltet har vinduer i begge sider og gavlene kan lukkes op. Teltdugen er en kraftig og slidstærk kvalitet, der er nem at rengøre. Du kan også købe Partytelt 5x8 m med bundramme, som gør opsætningen nemmere og teltet bliver mere stabilt. Er festen og budgettet større, så har vi Pagode partytelt på 5x10 m. Vores største model er Partytelt 6x12 m der leveres inkl. bundramme 

Hvad er den rigtige størrelse partytelt?
Generelt anbefales det at man beregner 1-2 m2 pr. person - 2 m2 så er der god plads.

Hvordan sikrer jeg at mit partytelt ikke blæser væk?
Teltet kan forankres i græsplænen enten med pløkker eller jordspyd.

Hjælp! Vejrudsigten lover regnvejr
For at undgå at festen ”drukner” kan man leje et gulv til sit partytelt. Optimalt kan man klodse gulvet op på minimum 15 cm, så kan festen overleve et skybrud. For ekstra beskyttelse kan du kan også vælge, at imprægnere dit partytelt med imprægneringsspray.

Jeg vil gerne have mit partytelt opvarmet
Hvis partyteltet skal varmes op, så anbefaler vi en varmeblæser. Du kan se vores udvalg i varmeblæsere her.