Køkkenudstyr

Gå ikke ned på køkkenudstyret

Køkkenet er for de fleste familiens hjerte. Her tilberedes måltiderne, madpakkerne smøres, der bages kage til børnehaven eller skolen, afslapning over en kop kaffe eller the. Går noget af ”maskinparken” i stykker kan det næste ødelægge hele dagen.

Brødrister
Er brødristeren færdig, så køb Philips brødrister. Med syv indstillinger kan du få ristet brødet præcis som du foretrækker det. Den har optøningsfunktion og udtagelig krummebakke, der gør den nem at rengøre. Brødristeren klarer to stykker brød ad gangen – også de tykkere skiver.

Saftpresser
Vil du i gang med hjemmelavet juice? Så er Philips saftpresser et blik værd. Den har en kraftig motor og et af markedets største påfyldningsrør, så du ikke behøver at skære frugten ud. Rengøringen behøver du heller ikke at tænke på, alle delene kan gå i opvaskemaskinen. Hjemmelavet juice kan varieres i det uendelige, og indeholder flere vitaminer end juice købt i dagligvarebutikken. Philips Saftpresser klarer både frugt og grøntsager uden problemer.

Saftkoger
Et fint alternativ til supermarkedets saftevand, er hjemmelavet saft. Med en saftkoger kan du lave saft af f.eks. bær (enten enkelte sorter, men også blandet), æbler eller rabarber. Efter aftapningen kan du selv vurdere om der behov for at søde saften. Saftkogeren kan også anvendes til at lave hjemmelavet gele, hvis man har mod på at kaste sig ud i det.