Skadedyrsbekæmpelse

Fri for skadedyr

Især i sommerperioden døjer mange med især myrer, fluer og hvepse. Er du moderat ”angrebet” af myrer kan myrelokkedåser være første forsvarsløsning. Er myrerne allerede massivt til stede, så kan du sprøjte med Baythion D. Det bedste er at sprøjte myregiften i myrernes gange og i selve myreboet. Ved at sprøjte direkte på myreboet kan du ødelægge boet og dermed undgå at myrerne kommer igen næste år.

Insekter er en del af sommeren, men derfor vil man alligevel gerne kunne være i fred for hvepse. En hyggelig eftermiddag i haven kan spoleres hvis man konstant skal vifte hvepsene væk. Med en hvepsefælde og tilhørende lokkemiddel kan man kraftigt reducere antallet af hvepse. Hvepsefælden er lavet sådan at når hvepsen først er kommet ind, så kan den ikke finde ud igen og vil drukne i lokkemidlet. Hvepsefælden kan anvendes både ude og inde, og du kan bruge den år efter år.

På de varme sommernætter vil man gerne kunne sove med vinduet åbent, men helst undgå fluer og myg. Insektnet til vinduer og døre sikrer dig en kølig nattesøvn, og holder effektivt fluer og myg ude. Vi har flere typer insektnet til både vinduer og døre. 3M insektnet til montering på vinduer, fæstnes med selvklæbende bånd rundt i kanten. Vi har også insektnet til døre og insektnet til vinduer monteret på rammer. Rammerne fås i forskellige størrelser og kan kortes af med op til 20 cm, så insektnettet kan tilpasses stort set alle vinduer og døre.

Ligner græsplænen et månekrater, så vil de fleste haveejere gerne muldvarpene til livs. En muldvarpefælde er et effektivt våben og ellers kan vi også levere en muldvarpesaks. Vil man gå mindre drastisk til værks har vi både en muldvarpeafskrækker og en muldvarpesirene. Vælger man at bruge muldvarpefælder, så opnår man det bedste resultat ved at placere dem mellem to forbundne muldvarpeskud.

Det kan nogle gange være svært at skelne om man er plaget af muldvarpe eller mosegrise, da de kan overtage hinandens gangsystemer. Er der gnavet i forbindelse med underjordisk aktivitet, så er det mosegrisen der er på spil. Da man som privatperson ikke må bekæmpe mosegrise med gift, må man anvende en mosegrisefælde. Du kan lokke mosegrisen med enten et stykke æble eller et stykke gulerod. Ligesom med muldvarpe er det mest effektivt hvis man anvender flere fælder.

Er du plaget af mus eller rotter, så har vi både musefælder og rottefælder i sortimentet.