Brændekløvere

Hold varmen

Brænde i brændeovnen eller pejsen både luner, skaber hygge og sparer på varmeregningen. Skal der jævnligt kløves brænde så er det hurtigere og væsentligt nemmere med en brændekløver frem for en økse. Til de mindre behov har vi brændekløver med 7 eller 9 tons tryk. Vores ”superstjerne” er vores turbobrændekløver. Den kløver med 34 tons tryk og kløver et stykke træ på 5 sekunder. Vi mener selv der nok er tale om Danmarks (måske) hurtigste brændekløver. Skulle det hænde at din turbobrændekløver går i stykker så fører vi naturligvis reservedele til den.

Er behovet ikke stort nok til en brændekløver, så har vi også et godt sortiment i økser. Du finder hos os håndøkse, flækøkse og Fiskars Handy 1000 og 2400. Vi kan også tilbyde to forskellige kløvekiler.

Når alt det dejlige brænde er kløvet skal det opbevares et sted. Alt efter hvad du har brug for har vi brændeholder, og brændely i to størrelser.

Er du i den situation du skal have bugseret træ hjem så finder du hos P. Lindberg både skovtrailer og skovvogn, sidstnævnte med både el-spil og kran.