0 varer Fragtfrit over 1.000,-

Se kurv Gå til kassen

Se kurv

Arbejdstøj

Arbejdstøj til alle opgaver

Om du arbejder i haven, garagen, værkstedet eller noget helt andet, så er godt arbejdstøj uundværligt. Du slipper for at slide på det almindelige tøj, men arbejdstøj har også den fordel at ofte er de små detaljer der letter arbejdet. Hos P. Lindberg finder du et godt udvalg i overalls, kedeldragter, sweatshirts, jakker og meget mere. Det rigtige fodtøj er også en vigtig del af arbejdstøjet. I vores udvalg finder du gummistøvler, sikkerhedssko og træsko ligesom vi også fører plejeprodukter, skobakker, støvleknægte m.m.

Sikkerheden skal være i orden. Ud over sikkerhedsbukser finder du også høreværn, sikkerhedsbriller, sikkerhedssko og sikkerhedsveste hos os.

Det danske vejr er ofte fugtigt, derfor er godt regntøj uundværligt når du opholder dig udendørs. Godt regntøj holder vandet ude, men sørger samtidig for ventilation. Går du på jagt eller vandreture så er almindelige gummistøvler ikke optimale for fødderne. Vi fører jagtstøvler som også vil være interessante for outdoor-folket.
I de kolde måneder vil du sætte stor pris på godt varmt arbejdstøj. Vi fører termokedeldragter, pilotjakker og forede arbejdshandsker. Selvom du skal holde hovedet koldt, skal du ikke fryse ørerne. Vi har også huer og halsedisser til vintermånederne.