Trampoliner fra P. Lindberg

Her på siden har vi samlet alle vores fantastiske trampoliner og vi vil forsøge at klæde dig godt på til, at vælge den rigtige model.
Vi ved at vi ikke kan prale af vores store trampolin udvalg. Vi har i stedet valgt at tilbyde de bedste modeller inden for hver kategori, til en konkurrencedygtig pris. Det gør vi ved at købe vores produkter direkte ved producenten. Det betyder, at vi har indflydelse på, hvordan de konstrueres og hvilke materialer der anvendes. 
Derfor er alle vores modeller 

Vejrbestandige, så de kan tåle det danske klima.
Udstyrede med stramme sikkerhedsnet, for maksimal sikkerhed.
Sikre for børn at bruge. Flere af vores modeller har zipless sikkerhedsindgange.
Egnede til brugere på op til 150 kg eller mere.
Udover sikre, holdbare produkter, tilbyder vi også reservedele til alle modellerne.
 

Se alle produkter

 

Runde trampoliner

Runde trampoliner er stadig dem, vi ser flest af rundt i folks haver. Formen gør at du får mest mulig springflade i forhold til størrelsen

 

Firkantede trampoliner

En firkantet trampolin er oplagt, hvis du har en smal eller lille have, da du slipper for spildplads rundt om den. En firkantet model er et super valg, hvis du kan lide at lave tricks, når du hopper.

 

Nedgravede trampoliner

En nedgravningstrampolin er for dig, der ønsker en diskret og ekstra sikker trampolin. Den fylder ikke så meget i haven, da den kun er delvist synlig og brugeren ikke falder langt, hvis uheldet skulle være ude.

 

Tilbehør

Med tilbehør som JumpXfun, kan du lave din havetrampolin om til en bungee trampolin. Udover at gøre hoppeoplevelsen endnu bedre, og give mange timers sjov, gør JumpXfun også din trampolin mere sikker, da brugerne bliver spændt fast i en behagelig sele, mens de hopper. 

FAQ

Rund eller firkantet?

Der er ingen betydelig forskel på runde og firkantede modeller. Vælg derfor den, du synes er pænest og passer bedst i din have. Runde varianter giver størst hoppeflade i forhold til størrelsen. Men går dine børn til spring, kan en firkantet havetrampolin være et godt valg for dig.

Nedgravet eller fritstående?

Det er igen en smagssag, om du er til en fritstående eller inground trampolin. En trampolin til nedgravning kræver mere arbejde i starten. Fordelene ved en nedgravet trampolin  er at den er mere diskret og et godt valg, hvis du er nervøs for om dine børn skulle falde ud over kanten.

Fjedre eller elastikker?

Der er stort set ingen forskel på at hoppe på en model med fjedre, eller en, hvor springdugen indeholder elastikker. En springdug med elastikker kan være mere lydsvag, og er en god mulighed, hvis du er nervøs for at komme til skade på grund af fjedrene. Fjedre er nemmere at skifte ud, end en hel springdug, når trampolinen med tiden skal vedligeholdes.


Hvorfor glasfiber?

Når toppen af sikkerhedsnettet sidder på en glasfiberring, eller er spændt direkte på glasfiberstænger, slipper du for at sikkerhedsnettet begynder at hænge eller lave en "guirlande". Alle P. Lindbergs trampoliner har enten en glasfiberring i toppen eller et sikkerhedsnet, der sidder fast på glasfiberstænger.

Vejrbestandighed

Vores trampoliner er enten pulverlakerede, eller galvaniserede, og af kraftig kvalitet. De holder derfor til at stå ude i omskifteligt vejr, uden at tage skade. Vi anbefaler dog altid at pakke trampoliner ned for vinteren, for at forlænge levetiden så meget som muligt.

Zipless indgang

Med en zipless indgang øges både børn og voksnes sikkerhed, når de hoppper. Du undgår at skulle huske at lukke indgangen manuelt, hver gang du stiger ind. Det er en super god idé at vælge en model med zipless indgang, specielt hvis trampolinen bruges af børn.

Sammenlign vores trampoliner

Model Størrelse Max brugervægt Indgang Hoppeflade Fjedre/elastikker Fritstående/nedgravet
Trampolin, m/elastikfjedre - Ø366 cm Ø366 cm 150 kg Zipless Ø318cm Elastikker Fritstående
Trampolin, model 'Lightning' - Ø427 cm Ø427 cm 150 kg Lynlås Ø375 Fjedre Fritstående
Trampolin, 2,44x3,66 m 2,44 x 3,66 m 150 kg Zipless

1,94 x 3,09 m

Fjedre Fritstående
Trampolin t/nedgravning 2,44 x 3,96 m 150 kg Zipless 1,92 x 3,44 m Fjedre Nedgravet
Trampolin, 5,12 x 3,05 m 3,05 x 5,12 m 160 kg Zipless 2,45 x 4,55 m Fjedre Fritstående

 

Hvorfor P. Lindberg?

Der findes et hav af forskellige forhandlere at vælge imellem, når du skal købe trampolin. Så hvorfor skulle du vælge lige præcis os? 

Vi kan ikke prale af et stort og bredt udvalg, til gengæld har vi udvalgt de bedste modeller inden for hver kategori. Du finder ikke ”billige-byggemarkeds-trampoliner” hos os. Vi har i stedet holdt fokus på at tilbyde det bedst mulige produkt, til den mest attraktive pris. Du kan nemt selv sammenligne med vores konkurrenter.

Udover høj kvalitet til en super pris, har vi valgt at lagerføre reservedele til alle modeller. Vi har mange års erfaring med salg af trampoliner til både børn og voksne. Derfor ved vi, at der før eller senere bliver brug for nye dele, som kan forlænge levetiden på din havetrampolin. Vi er også bevidste om, at de fylder en del i haven og gerne må se ordentlige ud. Derfor er alle modeller med stramme sikkerhedsnet, som udover at yde maksimal sikkerhed, også ser pæne ud. Ligeledes har vi pulverlakeret benene i sort, så udseendet bliver mere dæmpet og diskret.

Kundeservice dame taler i telefon

Vi står 100% inde for vores sortiment, fordi vi selv har håndplukket dem. Vi har været med til at forbedre og udvikle alle vores modeller. Gennem tiden er der lavet forbedringer, baseret på feedback fra vores kunder. Når du køber en trampolin hos os, er du sikker på at få et produkt af høj kvalitet, som er nøje gennemtestet – både hvad angår kvalitet og sikkerhed.

Hvis du har behov for yderligere informationer, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os på telefon 7021 2626, på chatten, eller via e-mail.
Vi sidder klar til at svare alle hverdage 8-16, og hjælper dig gerne, inden du hopper ud i et trampolinkøb.