0 varer Fragtfrit over 1.000,-

Se kurv Gå til kassen

Se kurv

Bil

Bilpleje

Vedligeholder du bilen sparer du både penge på værkstedsregningen og får mere bilen ved salg. Hos P. Lindberg har vi et stort udvalg i plejeproduktet og værktøj.

Batterier og ladere
Er batteriet fladt? Vi har både bilbatterier og lader til bilbatteri. Har du mod på at skifte batteriet selv, så har vi lige et par tips til dig:
Når det gamle batteri skal fjernes så start med at afbryde minus kablet.
Efter det gamle batteri er fjernet skal polskoene rengøres for ir med en stålbørste.
Sørg for at fastgøre det nye batteri sikkert, så det ikke rives løs ved en hård opbremsning.
Når det nye batteri skal tilsluttes så start med plus kablet.

Klargøring
Her finder du alle de mindre, men stadig vigtige dele til bilen. Det er her du blandt meget andet finder bilpærer, cykelholder, benzindunk, dæktætner, førstehjælpssæt og isskrabere.
Olie og smøremidler
Man skulle næsten tro, at den der fandt på ordsproget ”den der smør godt, kører godt” var en bilejer. I vores sortiment finder du både motorolie, fedtsprøjter, oliekander, tragter og naturligvis også allround midlet WD40.

Vask og pleje
Uanset om man vasker bilen i vaskehal eller foretrækker at vaske den hjemme, så har vi et godt udvalg til bilpleje. Du finder både autoshampoo, bilvoks, lakrens og forskellige typer børster og spande.

Værktøj
Har man hænderne godt skruet på og forstand på sin bil er der ingen tvivl om at man kan spare penge, ved at ordne så meget som muligt selv. Vi har alt hvad du har brug for til værkstedet. Lige fra lift, kædetaljer, topnøglesæt og flaskedonkraft til værkstedsvogne og rullebræt.