0 varer Fragtfrit over 2.500,-

Se kurv Gå til kassen

Se kurv

Værktøj

Er værktøjet i orden?

Hvis ikke så har vi sikkert det du står og mangler. Der er bor og bits til stjerne, torx og flad kærv. Så er skruen løs, så har du alle muligheder for at få den strammet. Hvad enten du skal bygge op eller rive ned, så har vi også bygge- og anlægsværktøj i programmet. Lige fra nedbrydningshammer og brækstænger til blande-/røremaskine og murerværktøjssæt. I afdelingen for elværktøj finder du et bredt udvalg i bore og skruemaskiner, bl.a fra Makita.  Det er også her du finder elkædesav og metalbåndsav.

Skruetrækkere, hamre, tænger osv. finder du under sektionen håndværktøj. Starter du på ”bar bund” eller skal alt værktøjet udskiftes så har vi også et komplet værktøjssæt til en god pris.

Bruger du kun kompressoren til at fylde luft i dækkene på cykel og bil? Det er den naturligvis også særdeles velegnet til, men den kan også bruges til andet. Vi har luftmøtrikspænder, bremseudlufter og trykluftskraldenøgler. Til fjernelse af lak, maling og overfladisk rust har vi en sodablæser, der et mere skånsomt alternativ til sandblæsning.

Højde, bredde, længde og dybde – har du styr på målene? Ellers hjælper vi gerne. Der er både båndmål, tommestokke, afstandsmåler med laser og vaterpas i programmet. Det er også her du finder diverse testapparater og vægte.

Står du lige og mangler en el sav, så er du også havnet det rette sted. Om det er kapsav, rundsav, stiksav eller metalbåndsav du skal bruge – så har vi det. Vi har naturligvis også de almindelige håndbetjente modeller. Sidst, men ikke mindst, fører vi også VVS værktøj. Her finder du et bredt sortiment af tænger, svensknøgler, gevindskæremaskine, gevindskærersæt og meget andet.

Vi har værktøjet til opgaverne, du skal have løst!