Er du professionel landbruger, plantageejer, anlægsgartner eller lignende med behov for driftssikre maskiner, der kører hver dag?

Så bør du gøre dig selv den tjeneste at kigge nærmere på maskinerne fra AHEAD. Serien består af en række slagleklippere, fræsere og en PTO-drevet multiarm med mulighed for tilkobling af fingerklipper, slagle- eller savhoved. En fleksibel løsning til dig med mange forskellige behov.

 

 

Hos P. Lindberg har vi naturligvis et komplet reservedelsprogram til alle modeller i AHEAD-serien.
Derfor kan du hurtigt være kørende igen, hvis uheldet er ude eller dele er blevet slidt.

Fællesnævneren for AHEAD-serien er robust kvalitet. Holdet bag udviklingen har haft som erklæret mål at konstruere en serie maskiner, der kvalitetsmæssigt ligger helt i top, men som prismæssigt ligger langt under tilsvarende på markedet. 

En meget ambitiøs opgave, som kun er lykkes i kraft af den årelange erfaring, som holdet bag besidder med lige præcis den type maskiner til professionelt brug. I konstruktionen er der lagt vægt på ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Det ses bl.a. i valget af lejer.

I opbygningen af AHEAD er en præcis afbalancering af spiralrotoren prioriteret højt. Det betyder mindre stress på de enkelte dele og forlænger den samlede levetid på maskinen. Set med de økonomiske briller bliver omkostningen pr. driftstime væsentlig lavere, fordi der er mindre vedligehold, færre slidrelaterede reparationer og dermed også færre forstyrrende driftstop.

Vælg den rigtige slagleklipper

Serien består at fire forskellige slagleklippere, som dækker langt de fleste behov. Hvilken der er det rigtige valg for dig, afhænger af den eller de opgaver du typisk skal løse med en slagleklipper. Her kan du se, hvilke opgaver de enkelte modeller er mest velegnede til at løse.

KDK300

Denne 300 cm brede model er til dig, der skal slå store arealer (mere end 6 hektar). KDK 300 har mulighed for 37 cm hydraulisk sideforskydning, hvilket gør den velegnet til brug, hvor der står pæle, træer og andet. Den hydraulisk styrede bagklap kan åbnes, når du klipper, så afklip ikke hober sig op i kassen. Det gør KDK 300 til det rigtige valg, hvis du har eks. høje vækster, vådt eller saftigt græs, der skal klippes.

Rotoren er udstyret med 26 stk. 1.100 grams hammerslagler, hvilket gør den ideel til f.eks. bearbejdning af frøgræsarealer.

Bemærk: Kræver en traktor med 2 dobbeltvirkende hydrauliske ventiler.

Klik og se mere her

 

 

 

 NBM slagleklippere

Slagleklippere til dig, der hvert år slår mellemstore og store arealer som fx græsarealer, randzoner, og bræmmerne omkring markerne.
Slagleklippere i NBM-serien er robuste i konstruktionen og med sideforskydning på op til 348 mm og en arbejdsbredde på op til 220 cm. Slagleklippere i NBM-serien et godt valg for de fleste landbrug, gartnerier, juletræsproducenter samt have- og anIægsgartnere.
Modellerne fås med både manuel og hydraulisk sideforskydning. Hydraulik-kit kan tilkøbes til modeller med manuel sideforskydning.

Se alle NMB modellerne her

VBM slagleklippere

Du kan med fordel vælge en af VBM-modellerne, hvis du har brug for at bearbejde mellemstore og store arealer og samtidig har brug for at regulere vinklen på klipperen i forhold til eks. grøfter, hegn eller lignende.

Klipperen kan trinløst justeres fra 53 grader ned til 90 grader op, hvilket dækker de fleste behov. Samtidig er der mulighed for sideforskydning op til 1380 mm, hvilket gør klipperen endnu mere fleksibel.


Alle slagleklippere i denne serie er udstyret med en justebar fjederbelastet påkørselssikring, der skåner maskinen, hvis du kører på pæle, træer eller andet. For at skåne omgivelserne og den trækkende maskine, er VBM-modellerne forsynet med kraftige kæder og gummiskærm, der fanger sten og afklip.

Se alle VBM modellerne her

 

foto

HRM 220 PTO-drevet arm

Denne multimaskine er til dig, der i hverdagen møder mange forskellige opgaver, hvis omfang ikke berettiger til, at du investerer i både en slagleklipper, en fingerklipper og en hegnsklipper. Det kan også være løsningen, hvis du har brug for at reducere transporttiden til og fra arbejdsstedet – her kan du medbringe tre maskiner på én gang.

Med HRM 200 får du en tre-i-en maskine, der dækker en lang række opgaver, der typisk forekommer i landbrug, plantagedrift, anlægsarbejde, pleje af parker og haver mm.

Kernen i denne maskine er den PTO-drevne arm, hvorpå du kan montere slagleklipper, fingerklipper eller et savhoved. Skiftet mellem de tre muligheder foretages nemt af en person.

Vi anbefaler at du bruger en traktor, der vejer min. 900 kg. Det giver den nødvendige stabilitet, som der er brug for ved arbejde med en af de tre maskiner.

HRM 220 PTO-drevet arm

S340 savhoved   T175 fingerklipper   C100 slagleklipperhoved

Traktorfræsere med stor driftssikkerhed

I lighed med de øvrige maskiner i AHEAD-serien, er der også skruet ekstra op for kvaliteten på traktorfræserne. Det gælder alt fra godstykkelsen på sider og skærme til den solide italienske gearkasse, der er hjertet i kraftudvekslingen. Her får du maskiner, der er bygget til professionelt brug og egnet til de tunge opgaver i marken.  


De fire modeller spænder fra 130 til 250 cm i bredden og dækker dermed de fleste behov. Den mindste på 130 cm kræver blot en traktor med min. 25 HK for at være et effektivt redskab på steder, hvor der ikke er plads til større maskiner. De store modeller, på helt op til 250 cm er til dig, der har store arealer og behov for hurtig og effektiv fræsning.


Med en AHEAD monteret på traktoren, kan du forvente driftssikkerhed langt over vanligt niveau. Skulle du få brug for reserve- eller sliddele, har vi dem naturligvis på lager.

Se AHEAD fræserne her

Foto 9068072