FAQ

Hvornår modtager jeg varen?

Bestiller du varer inden kl 11:00, modtager du dem dagen efter du har bestilt dem (på hverdage). Bor du på Bornholm, Anholt, Læsø eller en anden ikke-brofast ø, kan der pga. færgen være en ekstra dags leveringstid. Leveringstiden er 1-3 hverdage.

Returnering af varer?

Som privat forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret på de varer, du køber hos os.
Mærk gerne pakken med 'retur', og vedlæg gerne en kopi af din faktura med returårsagen. Du skal selv betale for at returnere varen. Kontakt os på 7021 2626 - så tager vi hånd om retursagen.
Du kan læse mere om returnering her

Udsolgte varer

Skulle en vare være udsolgt, sætter vi den i restordre til dig, og så snart varen er på hylden igen, sender vi den til dig - selvfølgelig uden meromkostning for dig.  Har du spørgsmål om en vares leveringstid, kan du kontakte os på tlf. 7021 2626 eller sende en mail til salg@p-lindberg.dk

Ændring af leveringsadresse

Under punktet levering kan du angive en anden adresse, hvis du ønsker at få dine varer leveret til f. eks. din arbejdsplads eller hos naboen.  

Reklamation

Er den vare, du har købt hos os, gået i stykker, så kan dit problem ofte løses over telefonen ved hjælp af et par gode tip fra en tekniker. Teknisk afdeling træffer du på tlf 7696 2326 alle hverdage fra 8 – 16, eller du kan sende en e-mail til Teknisk afdeling. Se i øvrigt også vores handelsbetingelser for mere information.

Transportskader

Har du modtaget dine varer hvorpå der er sket skade i forbindelse med transporten, skal du kontakte os på 7021 2626 eller sende os en mail til reklamationsafdelingen.