Råd og vejledning

Her har vi samlet en række gode råd og vejledninger, som hjælper dig med at finde det rigtige produkt, forklare forskellige maskiner, og sikre at du har vand til dyrene selvom der er frost mm.

Hvis der er noget, du mangler, så kontakt os på salg@p-lindberg.dk eller telefon 70 21 26 26, hvor vi har åbent alle hverdage fra 8-16.

Vælg det rigtige hegn
Her finder du god information om, hvordan du indhegner heste, køer, grise osv. Vi guider dig også til at finde de rigtige hegnspæle og det rigtige værktøj til jobbet.

Slagleklippere og fræsere i høj kvalitet
Her præsenterer vi AHEAD slagleklippere og fræsere, som er en serie af redskaber i høj kvalitet. Vi går i dybden med de forskellige modeller, og hjælper dig med at finde den rigtige løsning.

Vælg den rigtige ATV
Vi hjælper dig med at vælge den rigtige ATV. Uanset om du skal bruge den til persontransport eller som arbejdshest i hverdagen, så har vi maskinen. Tag et kig her, inden du beslutter dig, så du får den ATV, der passer dig bedst.

Hvilket kamera er bedst for dig?
Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at finde det rigtige kameraudstyr til traktorer, stalde, stalde, garager osv. Du skal blot svare på et par simple spørgsmål, så præsenterer vi den løsning, du har brug for.

Sådan får du en grøn og tæt græsplæne
Ønsker du en grøn, tæt og smuk græsplæne, bør du læse vores gode råd til, hvad du skal gøre. Vi præsenterer også det udstyr, du skal bruge, og giver råd om plænepleje.

Brændehåndtering
Masser af gode råd om alt fra stubfræsere, flishuggere, brændekløvere, minisavværker mm. Hvis du producerer dit eget brænde, så se her.

Beklædning til et aktivt fritidsliv
Her får du et godt overblik over et stort udvalg af kvalitetstøj fra anerkendte Pinewood. Mangler du bukser, jakker, veste eller andet til udendørs brug, så finder du det her.

Regler for rotorblink og markeringslys
Her finder du en oversigt af regler for markeringslys og rotorblink. Vi rådgiver dig også om, hvilke produkter i vores sortiment der egner sig til de forskellige opgaver.

Stor LED guide
Vi har gjort det nemt at vælge den rigtige LED-belysning til dit behov. Vi giver et samlet overblik over muligheder og forskelle, så du træffer de rigtige valg.

Frostsikringsguide
Selvom det er frost, skal dine dyr have vand. Vi præsenterer de forskellige løsninger til både indendørs og udendørs, så du nemt kan frostsikre vandforsyningen til dyrene.

Glade køer med kobørster fra HAPPYCOW
Vil du øge trivsel, sundhed og produktionen hos dine dyr? Med børster fra HAPPYCOW kan du hurtigt og nemt forbedre alle tre.

Vælg den rigtige højtryksrenser
Inden du vælger højtryks- eller hedvandsrenser bør du tage et kig her. Vi forklarer dig forskellene på de forskellige typer og hjælper dig med at finde de rigtige koblinger. Så er du på sikker grund når du vælger.

Høns i haven
Se her hvor nemt du kommer I gang med at holde høns i haven. Vi har samlet nogle gode råd til dig, som overvejer at holde høns.

Find det rette udstyr til din ATV
Vi har lavet en guide der nemt og overskueligt viser dig hvilke redskaber du kan sætte bag efter din ATV.

Sådan vælger du den rigtige flishugger
Her får du vejledning til at finde den rigtige type flishugger. Vi giver dig gode råd inden du vælger, så du kan få den rigtige første gang.