Sikker nethandel hos P. Lindberg

For at minimere risikoen for svindel på nettet indføres et tjek af betalingen inden den gennemføres. Dette er et lovkrav pr. 1. januar 2021 for danske webshops. Derfor skal du godkende din betaling når du handler. 
 
Du kan godkende en betaling på to måder:  
 
 
1. NemID. Du vil i forbindelse med en betaling blive bedt om at taste dit NemID brugernavn samt adgangskode og herefter bekræfte via NemID appen, NemID nøgleviser eller en kode fra dit NemID nøglekort.
 
2. Engangskode samt kodeord. Du modtager en engangskode på SMS, som du skal indtaste sammen med dit eget kodeord. Kodeordet skal du selv oprette, det gør du på denne side . Hvis der er tilknyttet et telefonnummer til dit kort, vil du modtage en engangskode via SMS, når du handler. I SMS´en står der, udover engangskoden, hvilken forretning du er ved at handle hos, og hvilket beløb du skal godkende. Du indtaster engangskoden samt dit kodeord på hjemmesiden for at afslutte dit køb. Det er vigtigt, at teksten i Sms’en afspejler det køb, du er i gang med at foretage, tast aldrig koden hvis du er i tvivl!