0 varer Fragtfrit over 1.000,-

Se kurv Gå til kassen

Se kurv

El og lys

Spar penge på elregningen

Det er næsten umuligt at forestille sig en hverdag uden strøm. Derfor er det en udgift på budgettet, som du ikke kan slippe for. Men du kan selvfølgelig altid forsøge at minimere dit elforbrug for på den måde at spare penge på elregningen. Og det kan gøres på mange måder.

Udover de obligatoriske huskeregler til børnene som 'sluk lyset', kan du investere i LED-rør eller LED-pærer, der er med til at nedbringe dit elforbrug. LED-pærer fås i dag i mange forskellige modeller, og du kan med fordel bruge LED-belysning i både stuehuset og staldbygningerne. LED-pærer har generelt en lang gennemsnitlig levetid, og et lavt strømforbrug, så det er en fornuftig investering at udskifte de almindelige pærer og rør med LED-pærer og LED-rør. Og mangler du en ny arbejdslampe, kan du naturligvis også købe en LED-lampe her i netbutikken.

Hos P. Lindberg finder du ikke kun lygter, lamper, pærer og armaturer, men også kabler, ledninger, kontakter og sikringer - kort sagt: Vi har det du skal bruge indenfor elartikler.